HAKKIMIZDA EE ÖTK'YI TANIYIN

Öğrenci Temsilciliği Kurulu (ÖTK), bölümdeki öğrenciler tarafından seçimle göreve getirilen temsilcilerin idare ettiği kuruldur.

Geleceğin lideri, yenilikçisi ve öncüsü siz olabilirsiniz!

Her yıl yapılan Öğrenci Temsilciliği Kurulu seçimleri, öğrencilerin seslerini duyurabilmeleri açısından hayati önem taşımaktadır. Bu seçimler arkadaşlarınızı temsil etmek, bölümde fark yaratacak projelere imza atmak ve öğrencilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalarda bulunmak için harika bir fırsattır.

ÖTK, bölümde bir şeyleri değiştirebilme potansiyeline sahiptir.

ÖTK olarak öğrencilerin akademik konulardaki görüşlerini dinleyerek bölüm yönetimine aktarıyor ve bölümde alınan kararlarda öğrencilerin bu düşüncelerinin dikkate alındığından emin oluyoruz.

Amacımız öğrencilerin eğitim ve yaşam kalitesinin her geçen gün yükselmesi için çalışmak. Bu nedenle akademi, kariyer, mentorluk gibi pek çok konuda projeler üretiyoruz.

TEŞKİLAT ŞEMASI

BAŞKAN YARDIMCISI