BAŞKANIN MESAJI "Bayrağı devrediyoruz."

BAŞKANIN MESAJI
Bahadır Dönmez

Değerli arkadaşlar,

Boğaziçi Üniversitesi tarihinde bir ilki birlikte yaşıyoruz. Öğrenci Temsilciliği Kurulu seçimlerinin ertelemesi sebebiyle bizleri temsil edecek 5 yeni arkadaşımızı belirleyeceğimiz Geçici Temsilci Seçimlerini bölümümüzün de onayıyla ÖTK olarak düzenliyoruz.

Şu anda bölümümüzde görevi devam eden son temsilci olarak Kasım 2017’den bu yana sürdürdüğüm temsilcilik ve Haziran 2018’de devraldığım başkanlık görevimi Haziran 2019’da tamamlıyorum. Bölümümüzde öğrencilerin temsil edilemediği, görüş ve itirazlarının dile getirilemediği, sorunların çözülemediği gergin ve bunalımlı bir atmosferi yaşamamak için bu görevi benden sonra devam ettirecek arkadaşlarımın demokratik usullerle ve sizlerin oylarıyla seçilmesinin önemine inanıyorum.

Görevde bulunduğumuz süre boyunca ben ve temsilci arkadaşlarım bölümümüze ve siz değerli arkadaşlarımıza faydalı işler yapabilmek için büyük çaba sarf ettik. Ertelenen seçimlere rağmen fedakârca çalışan Gönül Elçilerimizin de desteği ve katkılarıyla sizlerin sorunlarını çözmek için önemli projelere ve çalışmalara imza attık. Gururla söylemeliyim ki EE ÖTK bu süre içerisinde okulumuzun en parlak öğrenci toplulukları arasındaki yerini aldı. Engin sağduyusuyla siz değerli arkadaşlarımın, bu çalışmaları en iyi şekilde devam ettirecek adayları temsilci olarak yetkilendireceğine olan güvenimi belirtmek istiyorum.

7-13 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz seçimle temsilcilik görevini üstlenecek arkadaşlarımın bölümü ileri taşımak için bütün gücüyle çalışacağından şüphem olmadığını ifade ederken kendilerine bu görevlerinde başarı, sağlık ve mutluluk dileklerimi sunuyor ve kendilerini en içten duygularla kutluyorum.

Bahadır Dönmez
EE ÖTK Başkanı