Check Point: Sales Graduate Program

Maaşlı, Tam Zamanlı

Dünyanın en önemli Bilgi Güvenliği şirketi Critical Point, Türkiye’ofisine yetiştirilmek üzere eleman arıyor.

Firma Hakkında

Check Point Software Technologies, İsrail kökenli çok uluslu bir yazılım firmasıdır. Ağ güvenliği, mobil güvenlik, veri güvenliği ve güvenlik yönetimi alanları dahil olmak üzere bilgi teknolojileri güvenliği için donanım ve yazılım ürünlerini bir araya getirmektedir.

2016 yılı itibariyle şirketin dünya çapında yaklaşık 4.000 çalışanı bulunmaktadır. Merkezi İsrail’in Tel Aviv kentinde bulunan şirketin Kaliforniya (ZoneAlarm), İsveç (Eski Veri Koruma Merkezi) ve Belarus’ta geliştirme merkezleri; ABD San Carlos, Kaliforniya, Dallas, Teksas ve Ottawa, Ontario (Kanada)’da ana ofisleri bulunmaktadır.

Program Hakkında:

Check Point Software Technologies benzersiz bir program sunmaktadır:

• İlk günden itibaren ücretli bir çalışan olarak Check Point’in Israil’deki tesislerinden birisinde 3 aylık eğitim (tüm sehayat, konaklama ve eğitim masrafları firma tarafından karşılanmaktadır)
  • Program 3 Mart 2019’da başlayacaktır.
  • Eğitim dönüşünde CheckPoint Türkiye satış ekibinde tam zamanlı olarak çalışmaya başlanacaktır

Aranan Özellikler:

• Yakın zamanda mezun olmuş, Mart ayında başlayan 3 aylık eğitim programına katılabilecek adaylar aranmaktadır.
  • 1-2 yıllık satış tecrübesi avantaj olacaktır.

Kimler Başvurabilir:

Program Boğaziçi Üniversitesi Elektrik & Elektronik Mühendisliği öğrencilerine ve mezunlarına açıktır.

Başvuru:

Başvuru için infotr@checkpoint.com e-posta adresine kendinizi tanıtan bir paragrafla güncel CV’nizi ve LinkedIn profilinizi gönderebilirsiniz.

Ayrıntılı Bilgi: