TEV Yurt Dışı Burslar Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

EE ÖTK Akademi Birimi olarak düzenlediğimiz etkinliklere bir yenisini ekledik. Halihazırda lisans öğrencisi olan ve yüksek lisans / doktora için yurt dışını tercih etmek isteyen arkadaşlara yönelik Türk Eğitim Vakfı yurt dışı bursları tanıtım sunumu gerçekleştirdik.

Mevcut şartlar altında yurt dışında akademik eğitim görmenin ancak kişinin bu süreçte maddi yardım almasıyla mümkün olabileceğini biliyoruz. Bu minvalde yurt dışına gitmek isteyen öğrencilere burs imkanı tanıyan TEV’i, bölümümüz öğrencilerini burs programı hakkında bilgilendirmesi üzere bölümümüzde ağırladık.

Etkinliğimiz TEV Yurt Dışı Burslar Yöneticisi Hüseyin Tüysüz’ün teşrifiyle 5 Aralık Çarşamba günü Kuzey Kampüs New Hall 302’de gerçekleşti.

Etkinlikten Fotoğraflar: